Referenties

(Leidinggevende in dagbesteding bij een landelijke organisatie  voor mensen met verstandelijke beperking)
Birgit is een prettig persoon om mee samen te werken. Ze is enthousiast, hulpvaardig en geeft op een prettige wijze sturing aan  medewerkers. Ze houdt rekening met de (on-)mogelijkheden van de doelgroep waarmee wij werken; mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor Birgit een nieuwe doelgroep, maar zij heeft de tips en trucs vanuit het team ter harte genomen en deze toegepast tijdens haar werkzaamheden waardoor zij voor de cliënten een graag gezien persoon op de werkvloer is.

Birgit werkt vanuit een open visie en heeft ons goed op weg geholpen om een hanteerbaar HACCP-plan op te stellen. Haar persoonlijke betrokkenheid heeft op ons een fijne indruk gemaakt.”

(Directeur van productiebedrijf in metaalindustrie)
“Wij hebben Birgit leren kennen als een gedreven en ervaren adviseur die ons veel werk uit handen heeft genomen om te komen tot de certificatie (ISO: 9001). Het schrijven van de benodigde procedures, het online handboek en alle externe contacten werden door haar uitstekend opgepakt. Mede door het inzicht dat zij bood, zijn we zelf ook anders tegen procedures aan gaan kijken wat geresulteerd heeft in betere interne communicatie.”

(Operational manager bij organisatie in foodindustrie)
“Birgit heb ik leren kennen als een gedreven professional. Onder hoge tijdsdruk heeft ze me geholpen om het BRC management systeem op te zetten en te certificeren. Haar project management vaardigheden hebben zeker geholpen om het doel te halen, Naast haar positief kritische houding weet ze anderen enthousiast te krijgen om hetzelfde doel te halen. Als consultant steek ze ook de handen uit de mouwen om de gestelde doelen te halen.”

(Group Sales Director van een uitzendorganisatie)
“We hired Birgit to help get our subsidiary office up and running in the Netherlands. Very accurately, she put all processes in place to get NEN-4400-01 and VCU certification. She showed a lot of commitment and was very pro-active in solving any issues along the way. Birgit adopts a pragmatic approach and is a very pleasant person to work with!”

 

(KAM Coördinator/Manager bij bedrijf in IT-branche)
“Birgit heeft ons op een zeer professionele wijze begeleid tijdens het opzetten en certificeren van onze ISO-9001 en ISO-14001 certificering. Niet alleen neemt zij binnen deze processen het voortouw maar fungeert tevens als ‘aanjager’ om alles tijdig en correct te realiseren. Dat het naast haar professionele kennis en kunde ook nog eens een zeer prettig persoon is om mee te werken maakt voor ons dat we Birgit zullen blijven inzetten voor dergelijke projecten.”

(Directeur van ingenieursbureau)
Jij hebt bij ons – op een uiterst prettige wijze – de aanwezige kwaliteitsdocumenten gerangschikt en op basis van onze werkelijke werkwijze de processen beschreven. Daarnaast heb je ons wegwijs gemaakt in de noodzakelijke processen voor het ISO:9001 systeem. Door deze pragmatische aanpak zijn wij in een relatief korte tijd in aanmerking gekomen voor de initiële audit en heeft de totale audit tot het gewenste resultaat geleid”

(Project engineer bij een productiebedrijf van etagevloeren)
“Birgit heeft voor langere tijd in ons bedrijf geholpen met het opzetten van de certificering voor de ISO9001 en EN-1090. Daarnaast heeft ze geholpen met HR zaken, veiligheidsdocumenten en eigenlijk alle andere zaken waar we zelf geen tijd voor hadden om uit te zoeken. Ik heb de tijd met Birgit als zeer prettig ervaren. Birgit is sociaal erg sterk, weet waar ze mee bezig is en heeft ons bedrijf naar een hoger niveau gebracht.”