Over BD Works

BD Works staat voor u klaar!

Bedrijfsmissie: Ondernemers en managers ondersteunen bij het maken van (strategische) beslissingen ter verbetering van de interne en externe waardering, winstgevendheid en waarde creatie voor het bedrijf, zodat de onderneming succesvol kan doorgroeien. Daarnaast zorgen voor de juiste implementatie op operationeel niveau, door middel van gesprekken, trainingen en aansturing van medewerkers.

Klanten komen met name uit het MKB en kunnen uit alle sectoren komen. Ondernemen is ondernemen. BD Works wordt gedreven door passie en ondernemerschap, daarin is het belangrijk dat er een match is met de adviseur.

Bedrijfsvisie: Wij staan voor u klaar wanneer er behoefte is aan advies op het gebied van procesinrichting, bedrijfsstrategie en de structuur van een organisatie. Klantgerichtheid staat hierin centraal. We nemen bedrijfsprocessen onder de loep en kijken kritisch of deze passend zijn bij de gehanteerde organisatiestructuur. Hierbij kijken we hoe kennis en competenties in een organisatie geborgd blijven en op welke manier een organisatie hierop kan voortbouwen. In onze werkwijze hanteren we een praktische kijk op zaken. De inrichting van de managementsystemen en processen moeten vooral zo weinig mogelijk administratieve handelingen bevatten: wat kan hierin sneller, wat kan effectiever, wat kan efficiënter? Daarbij houden we het levend; we zorgen ervoor dat (vernieuwde) systemen en (vernieuwde) processen met enthousiasme gedragen worden. Geen handboeken in de kast, maar concrete handvatten die de bedrijfsvoering optimaliseren.

Werkwijze: De basis van onze werkwijze is exploratief; wat is het doel en/of waar zit de kern van de uitdaging? Nadat dit helder is, kunnen we concrete plannen en stappen maken. Deze zullen door de basis van open communicatie, efficiënter en effectiever worden, met als doel de organisatie een stap vooruit te helpen.

Wie zit er achter BD Works?
Mijn naam is Birgit Dekkers. Klantgericht & praktisch denken zit mij in het bloed. Ik ben daarbij voortdurend op zoek naar nieuwe inzichten en praktische oplossingen die ik bij mijn klanten toepas. Ik breng een positieve, constructieve energie binnen bij mijn opdrachtgevers. Ik voel aan hoe onderlinge verbindingen te versterken zijn, hoe samenwerking kan verbeteren en hoe prestaties omhoog kunnen. Als marathonloopster weet ik hoe ik mensen kan motiveren en trainen om zich te versterken en om vol te houden en te vertrouwen. Omwille van een beter resultaat voor zichzelf en de klant /cliënt.

Zoekt u een echte positieve meedenker, maar ook iemand die kritisch durft te zijn? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *